U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Mucicstar is ons koor voor kinderen vanaf 6 jaar. Plezier in het zingen staat voorop. Alle kinderen zijn welkom (ook kinderen met een lichte beperking). Wij zingen liedjes in het Nederlands. Iedereen mag solo zingen maar dat hoeft niet meteen. Onze ervaring is dat uiteindelijk iedereen zijn of haar zelf gekozen solo gaat zingen. Ook wordt er veel aandacht gegeven aan diverse dansjes. 

Natuurlijk worden de zangtechnieken ook niet vergeten, ademhaling, houding, en performance krijgen veel aandacht, op een leuke en speelse manier!

Bij Mucicstar repeteren wij met een volledige zanginstallatie zodat je leert hoe je met een microfoon omgaat en snel vergeet wat verlegenheid is! Het is altijd weer bijzonder om te zien hoe kinderen groeien tijdens de repetities. 

Mucicstar treedt regelmatig op bij speciale gelegenheden zoals de intocht van Sinterklaas, voor Kerst en op korenfestivals. Op uitnodiging treden we ook op bij andere gelegenheden. 

Wij repeteren in Nieuw Geesterhage, Geesterduinweg 3 in Castricum. 
Zaterdagmiddag van 14.45 - 16.15 uur. 

De contributie voor Mucicstar is 160 euro per jaar.

Voor meer informatie, kun je mailen naar: leiding@mucicstar.nl